Formatge de romaní - Monber
• Formatge de romaní
• Formatge a base de llet crua de cabra - Gras madurat amb fongs
• Ingredients: llet crua de cabra, romaní, quall, ferments làctics i sal
• Elaborat per Monber (Agramunt)
• Formatge de romaní
• Formatge a base de llet crua de cabra - Gras madurat amb fongs
• Ingredients: llet crua de cabra, romaní, quall, ferments làctics i sal
• Elaborat per Monber (Agramunt)
• Formatge de pastor
• Formatge a base de llet crua de cabra - Gras madurat amb fongs
• Ingredients: llet crua de cabra, quall, ferments làctics i sal
• Elaborat per Monber (Agramunt)
• Perles del Sió
• Ingredients: formatge tendre gras, a base de llet pasteuritzada de cabra, oli de girasol i espècies
• Elaborat per Monber (Agramunt)
• Formatge curat de cabra
• Formatge sencer de 400 g (pes aprox.)
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge Garrotxa de cabra
• Formatge sencer de 480 g (pes aprox.)
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge tendre de cabra
• Formatge sencer de 500 g (pes aprox.)
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge tendre de cabra amb herbes aromàtiques
• Formatge sencer de 500 g (pes aprox.)
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge tendre de cabra amb pebre negre
• Formatge sencer de 500 g (pes aprox.)
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge tendre de cabra amb pebre vermell
• Formatge sencer de 500 g (pes aprox.)
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge tendre de cabra amb romer
• Formatge sencer de 500 g (pes aprox.)
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge de Ponent degustació
• Formatge sencer de 500 g (pes aprox.)
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)
• Formatge Garrotxa farcell de cabra
• Formatge sencer de 600 g (pes aprox.)
• Elaborat per Cal Quitèria (Almacelles)