- Fora d'estoc
Xocolata ecològica Congo
- Xocolata negra Ecològica 82% Alemany
- Elaborat amb cacau foraster - Originari del Congo
- Pes net: 80 g
- Ingredients: Cacau 82%, sucre, mantega de cacau. Ingredients provinents del cultiu ecològic.
-
Pagament segur amb targeta de crèdit/dèbit
-
Enviaments en 24h/48h
Contacteu per als enviaments a les Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla
-
Consulteu les condicions de compra
Xocolata negra Ecològica 82% cacau del Congo. Elaborat amb cacau foraster - Originari del Congo. Xocolata vegana.
Es poden apreciar notes afruitades de fruits vermells i cítrics.
Gaudeix del sabor més genuí de les nostres xocolates elaborades a partir de cacau seleccionat en origen arreu del món.
La Xocolata Congo és ecològica, vegana i sense gluten. El seu contingut és baix en sucre i té un alt valor energètic. Ha estat elaborada amb cacau fi de la varietat Foraster, que es tradueix en una tauleta de xocolata fina amb matisos aromàtics fruitals i notes que et recordaran a fruites vermelles combinades amb tocs de cafè i fruits secs. Per gaudir del producte amb els cinc sentits, et recomanem: desembolicar-lo, observar el color i la seva brillantor, olorar els matisos que se’n desprenen, sentir el so de la xocolata en trencar-se i degustar-la en la seva plenitud.
La Xocolata ecològica Congo ha estat etiquetada i encaixada per usuaris i usuàries de l’Associació l’Estel de Balaguer, que dóna suport a les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca de la Noguera.
- Referència
- Xocolates
- Marca:
- Alemany
- Zona:
- Os de Balaguer
- Format:
- 80 g
- Tipus:
- Xocolata negra ecològica 82% cacau del Congo
- Condicions de conservació
- Es recomana conservar en lloc fresc i sec, entre 15 i 18ºC.